Achtergrond en werkwijze

Ik noem mijzelf geen healer, maar een spiegel. Ik spiegel nl. jouw Heelheid en help jou zo je eigen goud/ je licht te vinden opdat je jezelf kunt helen. We gaan a.h.w. je oude programma’s lezen, deleten en jezelf opnieuw bedraden.

Behandelingen en Ceremonies

Als jij de magie terug wilt in je leven, en dit zit in iedereen, dan help ik je graag her-inneren dat je al heel en compleet bent en hier contact mee maken. Op deze ontdekkingstocht kunnen we verschillende werelden gaan verkennen; de wereld van edelstenen, de wereld van klanken en kleuren, je innerlijke kind-wereld, de bovenwereld, de onderwereld, je binnenwereld en buitenwereld met meerdere lichamen, de onzichtbare fijnstoffelijke wereld en de voedingswereld.

Jouw hulpvraag/ recente uitdaging wordt holistisch aangevlogen. Alle gouden draadjes zijn verbonden en leiden naar jouw bestemming. En we vergeten niet dat het gaat om waar je NU bent, dus we genieten ook terwijl we onderweg zijn.

Ben jij klaar en gemotiveerd om jouw droom te gaan leven? Zelf de meester te worden die je zoekt?

Voor deze reis naar heelheid, heb ik een aantal technieken die ik kan inzetten; sjamanistische sessies, Touch of Matrix energiewerk, klankhealing, edelstenentherapie, reinigen en uitlijnen met gouden stemvorken, Access Bars, een ceremonie/ inwijding/ ritueel en (voedings-) adviezen voor lichaam, geest en ziel. Vaak ontstaat er een combinatie van deze tools, afhankelijk van de hulpvraag van jou als cliënt en wat zich aandient.

Sjamanistische sessies en inwijdingen

Het Sjamanisme is de oudste helingswijze en de oudste spirituele stroming. Een sjamaan leeft in volle verbinding met de natuur en Spirit. Met groot respect en dankbaarheid voor Pachamama, moeder Aarde, waar hij/zij niet meer van neemt dan nodig is en altijd een offer teruggeeft. Het is de meest natuurlijke en gezonde levenswijze waar wij veel van kunnen leren. Alles staat met elkaar in verbinding, zo boven zo onder, het universum met alle elementen zit in onszelf. De Wind is onze adem, van de Aarde is ons lichaam gemaakt, ons bloed is het Water en het Vuur zit in ons hart en ziel. Natuurgeneeskunde en sjamanisme worden alternatieve geneeswijzen genoemd, terwijl het in feite de meest pure vorm van genezen is. Volgens de sjamaan is er maar één ziekte waarvoor slechts één medicijn bestaat. De ziekte is, dat je verwijderd bent geraakt van de natuur, je lichaam, hart, gevoel, intuïtie en het grotere geheel. Het medicijn bestaat uit het herstellen van de verbinding met wie je werkelijk bent.

Ik ben thuisgekomen in het Inca Sjamanisme, wat een vrouwelijke en zachte manier van handelen is. Ik heb mijzelf uit respect geen sjamaan, in de oude betekenis van het woord, willen en kunnen noemen, omdat je in mijn ogen dan in de natuur behoort te wonen, 24/7 dit leeft en jarenlange ervaring hebt opgedaan. Na wat gesprekken en invoeling besloot ik mij een ‘Nieuwetijds-Sjamaan’ te noemen. Ik leef in diepe verbinding met de natuur en haar elementen, ontdek steeds meer innerlijk weten, heb respect voor alles wat leeft en handel met bewuste keuzes. En dit dus in een ‘moderne’ wereld die het contact met de natuur min of meer kwijt is. Er is letterlijk geen contact met de Aarde vanwege schoenzolen en het betegelen van tuinen. Ik wens een ieder een hernieuwde verbinding met de natuur, alleen al vanwege de ontspanning, echter is het positieve effect veel diepergaande!

Een sjamanistische behandelsessie bestaat meestal uit verschillende technieken die overeenkomstig hebben, je te laten terug keren naar jouw oorspronkelijke staat. Jou weer (dichter) tot heelheid te brengen en te verbinden met je eigen ware zelf en lichtkracht. Hoe simpeler de techniek, hoe krachtiger deze is. Je kunt hierbij denken aan trauma’s shiften, oude kennis activeren, het terug halen van je kracht. In een verlichtingsproces wordt je energieveld opgeschoond. Ook kan er in een sessie een extractie van andere energie (die jou niet dient) uit jouw lichtlichaam gehaald worden en een verloren krachtdier e/o een zieledeel opgehaald worden (soul retrieval).

Voel je een roep om meer verbinding te hebben en aanwezig te zijn in je buik en bekken, dan is het mogelijk individueel of met een groep vrouwen een sjamanistische rite of the womb.


“If you want to find the secrets of the Universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”

Nikola Tesla

Back to top