Energetische therapie

Ik stem mij vanuit mijn hart af op de Bron en laat gebeuren wat er mag gebeuren, voor jouw Hoogste Goed.  Altijd met de intentie jouw zelfhelend vermogen aan te spreken. De focus komt meestal op Heelheid / Eenheid te liggen. Hierbij kan ik gebruik maken van tools uit verschillende opleidingen die ik gevolgd heb, o.a. Edelsteentherapie, EMDR, AccessBars en Touch of Matrix.

Touch of Matrix

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode waarbij er een puur energetische afstemming en behandeling is tussen mensen en het morfogenetisch veld (te vergelijken met het internet). En, heel belangrijk, jij als cliënt wordt bewust gemaakt van jouw eigen scheppend vermogen. Ik heb alle opleidingsdagen gevolgd en ben van 1 april 2015 t/m 31 december 2020 (actief lid) Touch of Matrix therapeut geweest.

Edelstenen therapie

Edelstenen en kristallen kunnen worden ingezet om je energielichaam op te schonen, je te ondersteunen en je chakra’s uit te lijnen. Elke edelsteen en kristal bezit opgeslagen informatie, een frequentie, een kracht die op jouw lichaam gelegd daar een helend veld inbrengt. Vervolgens neemt jouw lichaam deze informatie over en gaat daarmee resoneren. Je kan hierdoor blokkades opruimen en steeds lichter en zuiverder worden. In kristallen en edelstenen die miljoenen jaren geleden gevormd zijn, zit alle informatie van de levensloop van moeder Aarde en ze helpen ons herinneren en terug te keren naar onze oorspronkelijke staat.

Al duizenden jaren worden edelstenen en kristallen in verschillende culturen gebruikt voor genezende krachten èn vanwege hun schoonheid. Er worden tegenwoordig steeds meer nieuwe (tijds-) kristallen gevonden, zij hebben een hogere energie en zijn uit zichzelf meer open. Deze kristallen vol lichtkracht, zijn erg geschikt voor healing en lichtwerk. In mijn praktijk heb ik een uitgebreide collectie van deze edelstenen en kristallen vol wijsheid en helende energie. Deze kies ik intuïtief uit om op plekken te leggen waar je lichaam om vraagt of als een grid om je heen.

Access Bars

Access Bars is een techniek die werkt met het tegelijkertijd aanraken van bepaalde punten op je hoofd. Je ervaart meteen een grote ontspanning en krijgt rust in je hoofd omdat je daar alle oude gedachten, overwegingen en ideeën die je had opgeslagen, die je belangrijk achtte, loslaat. Oude overtuigingen en beweegredenen staan nl. een nieuwe werkelijkheid in de weg. Hoe zou het zijn als je jezelf toestaat andere keuzes en mogelijkheden te creëren en deze ook gaat ontvangen?

Back to top