Investering

Ik investeer in jou door een veilige setting te verzorgen, door met mijn volle aandacht in afstemming dat in te brengen wat zich aandient voor jou in het moment. Hierbij kan je denken aan energiewerk, klanken en edelstenen. Kijk onder bij aanbod voor meer informatie.


De tarieven voor deze energie-uitwisseling

Investering


  • Volwassenen:  uurtarief €80,00
  • Kinderen:  €55,00 per sessie (45 á 60 min.)

Intake / sessie


€100,00   ( 1,5 á 2 uur)

Afstandsbehandeling


Een afstandsbehandeling en een sessie thuis of in de natuur is ook mogelijk. De kosten zijn afhankelijk van de tijd en de kilometers.

Persoonlijk


Een persoonlijke ceremonie of ritueel wordt in onderling afstemming voor jou gecreëerd. (Dit is uiteraard ook voor een groep mogelijk.) We hebben eerst een oriëntatiegesprek en afhankelijk van jouw wens, de voorbereidingstijd, reiskosten en materialen maak ik een kostenplaatje. Bij interesse kan je mij mailen of bellen voor meer informatie.

Factuur

Je krijgt na de sessie een factuur toegestuurd, met het verzoek deze binnen 14 dagen over te maken. Contant betalen kan ook, maar pinnen in de praktijk is niet mogelijk. Bij niet verschijnen of afzeggen binnen 24 uur vóór het consult, ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen. (Bij overmacht zullen we samen naar een oplossing zoeken.)

Goed doel

Elke maand schenk ik een deel van mijn inkomsten aan een goed doel; ‘Tree Sisters’. Zij planten bomen over de hele wereld om ecosystemen te herstellen en werken samen met de kennis van de plaatselijk inwoners, waarbij ze vrouwen activeren om hun kwaliteiten in te zetten. www.treesisters.org

Back to top