Klankhealing

Klank opent een deur naar een (gevoels-) laag waar woorden niet kunnen komen. Laat de klanken diep binnenkomen en daar nagalmen. Deze trillingen komen diep in je lichaam in alle cellen, het doordringt je hele wezen. Geluid heeft een direct lijntje met je ziel zonder dat daar je hoofd tussen zit, dus wordt het heerlijk stil in je gedachten. De juiste klankfrequentie versterkt en opent je hart.

Klankbaden/ soundhealing

Alles heeft een frequentie, een trilling, en als die verstoord of verzwakt is, kan een mens, dier of plant ziek worden. Door te resoneren met klanken vol harmonische trillingen worden jouw eigen genezende processen geactiveerd. Grote ontspanning is een bijkomend voordeel.

Vele oude culturen, zoals in Atlantis, Egyptenaren, Inca’s, Tibetanen en de Maya’s, waren bekend met en bewust van het effect van klank (en kleur) op lichaam, ziel en geest.

Ons lichaam bestaat uit ongeveer 70% water die de aangeslagen klank als trilling overneemt en verspreid. Een klankbad is a.h.w. een innerlijke massage die jouw energiesysteem balanceert, je energieveld oplaadt en een uitzuivering bewerkstelligd. Mijn klankinstrumenten die ik kan gebruiken zijn de oceandrum, gekleurde kristallen klankschalen (432Hz), sjamanendrums, koshi’s, ratels, een sansula, kristallen kelken, schelpen en belletjes.

Reinigen en uitlijnen met gouden stemvorken

Met behulp van gouden stemvorken is je energieveld snel op te schonen en in evenwicht te brengen. De hoge frequentie van de stemvorken laat vastzittende energie weer stromen. Deze klanktrillingen brengen zodoende beweging in blokkades. Hierdoor worden je chakra’s in balans gebracht en uitgelijnd, en zo wordt een gezonde, stromende energie bevorderd. Je voelt je na de behandeling schoon en licht.

Back to top