Wees bewust van wat je tot je neemt; voeding of vulling?

Wees bewust van wat je tot je neemt; voeding of vulling?

Wees bewust van wat je tot je neemt; voeding of vulling? 640 632 Goud in je leven

Voor iedereen geldt, ben bewust waarmee je jezelf (lichamelijk èn geestelijk) voedt. Drink voldoende water, hiermee help je je lichaam enorm. Als je het water filtert en oplaadt met bv. edelstenen en blessings, heeft dit nog een veel gunstiger effect. (Voor meer informatie kan je zoeken naar de studie van waterkristallen door Masaru Emoto.)

Wij bestaan voor 70-80% uit water en we komen uit/ leven door water.

Een baby groeit in zout vruchtwater, ons hersenvocht, bloedplasma en lymfevocht is een verdunde oceaan en onze tranen, bloed en zweet smaken zoutig..

“Er moet wel iets raadselachtig heiligs zijn aan zout. Het zit in onze tranen en in de zee.” Khalil Gibran, Libanees-Amerikaanse dichter. Keltisch zeezout zit vol mineralen en spoorelementen. (Voor meer info; keltischzeezout.com) Vitaminen, mineralen en spoorelementen zijn belangrijk om extra tot je te nemen, als gevolg van schrale landbouwgrond en alle pesticiden en toxines die we binnen krijgen. Als je gevarieerd eet, het liefst biologisch, kom je een beetje in de richting van wat je nodig hebt, maar aanvulling is (vooralsnog) nodig. Denk aan de 80% – 20% voedingsregel die adviseert om 80% van al je eten te laten bestaan uit gezond voedsel (LEVENsmiddel), m.n. groenten, fruit, eiwit en gezonde vetten en de 20% mag ‘vulling’ zijn.

Back to top